Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Задвижване за плъзгаща врата - Life Acer Easy 600 кг. + 4 м рейка

Код на продукта: Life Acer Easy 600 + рейка
Наличност: В наличност
768.00лв. с ДДС
Без ДДС: 640.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплектът Acer Setup R Easy 600 кг. включва:

- Двигател за плъзгаща се врата AC6R Easy , 230V за врати до 600 кг.

- 1 бр. дистанционно управление Dream, 433.92 MHz, подвижен код

- 1 бр.  контролен блок RG 1R DL с интегриран приемник

- 1 бр. монтажна планка

- 2 бр. крайни изключватели

- 4 м. тефлонова рейка

Гаранция: 3 години

 

Технически характеристики:


Максимално тегло на крилото на вратата: 600кг.
Захранване на двигателя: 230 V
Мощност: 280 W
Усилие: 700 N
Смазване: грес
 
Работна температура: -20 ÷ +70 ° C
Клас на защита: 44-55 (IP)
Скорост: 8 (м / мин)

Acer е иновативна концепция, "покрита" с материали и решения, гарантиращи възможно най-доброто изпълнение, както по отношение на продължителността, така и по отношение на безопасността. Структурата е изградена от най-лекия метал алуминий, който се характеризира със своята устойчивост и неизменяемост при тежки атмосферни условия.Устойчивата външна кутия предпазва от удар и лошо време както електронните, така и механичните компоненти. Последният има примерни технически характеристики: цялото тяло на двигателя е снабдено с епоксиден лак, а изключително здравата машина се произвежда със специални сплави.

За лесно, бързо и ефективно управление на плъзгащи врати с тегло до 600кг., ние от Euromatica имаме перфектно решение – пълен комплект задвижващи механизми и електронни детайли от серията Acer Easy на италианската марка Life Home Integration. Продукт с отлично качество, създаден да работи дълго при екстремни нива на натоварване и лоши климатични условия.

Защо Life?

Acer е висококачествен мотор, проектиран да работи дълго време. Това е особено здрава автоматизация за плъзгащи се врати, подпомагана от енкодер, който позволява използването му при изключително безопасни условия по време на работа. В допълнение е редно да уточним, че цялата гама е разработена в синхрон с иновативната карта Digital Life.

Автоматиката на италианския бранд използва последните технологични решения и има универсално приложение. Комплектът Acer Setup R Easy 600 кг. представлява компактна система с отлични технически характеристики и множество функции, което позволява използването й в голямо разнообразие от проекти за задвижване на различни видове плъзгащи се врати.

Тестовите изпитания на 1 000 000 цикъла гарантират високо качество, ефективност и надеждност на мини-задвижването. Възможността за използване на допълнителни модули и аксесоари опростява процеса по подбор на индивидуални решения за автоматизиране движението на плъзгащите се по релсов път портали.

Дълговечният електромотор от серията е наличен и в два 24V варианта, наред с цели девет, захранвани на 220V напрежение, сред които е и двигателят, включен в комплекта. Конструкцията му е изработена от лек, но изключително здрав алуминий, като корпусът е покрит с полиестерни бои, специално предназначени за работа на открито. Добавена е външна обвивка, проектирана да предпазва от удари и други механични натоварвания.

Комплектът включва цялостно оборудване за автоматично отваряне - електромотор AC6R Easy - 230V, контролен блок RG 1R DL с интегриран приемник, дистанционно управление Dream, 433.92 MHz с подвижен код, монтажна планка, 2 крайни изключватели и 4м тефлонова рейка.

За да си гарантирате дългосрочна и безпроблемна работа на автоматичното задвижване, поврете неговия монтаж в ръцете на нашите квалифицирани монтажисти.

Не се колебайте да се свържете с нас за консултация относно всички предлагани модели автоматика за портални врати

Бърза поръчка

Задвижване за плъзгаща врата - Life Acer Easy 600 кг. + 4 м рейка × 1 бр.

Цена: 768.00лв.