Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Пълен комплект за плъзгаща врата - Life Acer R DL 400 кг. + 4 м рейка

Код на продукта: Life Acer R DL 400 + рейка
Наличност: В наличност
768.00лв. с ДДС
Без ДДС: 640.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплектът Acer Setup R DL 400 кг. включва:

- Двигател за плъзгаща се врата AC4R DL, 230V за врати до 400 кг.

- 2 бр. дистанционно управление Maxi 2, 433.92 MHz, подвижен код

- Комплект фотоклетки Visio

- 1 бр. сигнална лампа Life Sunled с вграден антена за по-голям обхват

- 1 бр.  контролен блок RG 1R DL с интегриран приемник (лесен и бърз интерфейс за настройка и обучение)

- 1 бр. монтажна планка

- 2 бр. крайни изключватели

- 4 м. тефлонова рейка (усилена - продукт на Life)

Гаранция: 3 години

Произход: 100% произведено в Италия

Редуктор с изцяло метални части!

Технически характеристики:


Максимално тегло на крилото на вратата: 400 кг.
Захранване на двигателя: 230 V
Мощност: 250 W
Усилие: 500 N
Смазване: грес
 
Работна температура: -20 ÷ +70 ° C
Клас на защита: 44-55 (IP)
Скорост: 10 (м / мин)

Най-лесната автоматика за инсталиране и настройка, която разполага с user-friendly контролен блок удобен, както за професионалисти така и за проекти от типа направи си сам.

Acer е висококачествен мотор, с редуктор изцяло от метални части проектиран да издържи дълго време. Това е особено здрава автоматизация за плъзгащи се врати, който позволява използването му при изключително безопасни условия по време на работа; в допълнение, цялата гама е разработена с иновативната карта Digital Life.

Изберете Acer, ако искате да инсталирате наистина дълготраен мотор.

- Конструкция от здрав, лек алуминий.

- Външна обвивка, предназначена да предпазва от удари.

- Тяло на мотора, покрито с полиестерни бои, специално направени за употреба на открито.

 

Просто най-добрия.

Всички функции на вратата могат да бъдат програмирани според нуждите на потребителя и за различните начини на употреба. Командният панел, директно интегриран в защитния щит на централната команда, е лесно достъпен, както и особено интуитивен във функционирането. Освен това вече са настроени две програми по подразбиране, които позволяват незабавно използване, дори след инсталирането.

Спокойствието е на първо място.

В допълнение към иновациите, безопасността е едно от основните понятия във философията на LIFE. Поради тази причина всички модели са оборудвани с енкодер. Неговата функция е да контролира позицията и скоростта на вратата по всяко време и да сигнализира за наличието на каквито и да било пречки пред електронния блок за управление. Последният незабавно активира необходимите мерки за избягване на инцидент. Ако това не беше достатъчно, има и две устройства "крайни превключватели", които дават допълнителна безопасност.

Автоматизация LIFE  - Най високо ниво на ефективност и надеждност

Предлагайки най-добрите системи за автоматизиране процесите по задвижване на плъзгащи се портали, ние от фирма Евроматика сме оторизиран вносител и доставчик на продуктите на италианската марка LIFE Home Integration. Един перфектен представител на гамата автоматични решения е двигателят от серия ACER LIFE за плъзгаща се врата до 400кг. Предлагаме пълен комплект, съдържащ дори усилена тефлонова рейка 4м.

Характерно за всички видове автоматика както за люлеещи се, така и за плъзгащи се врати на италианската марка е, че са оборудвани с иновативен безчетков/безколекторен двигател с постоянен ток, чийто експлоатационен живот е десет пъти по-дълъг от този на конвенционалните мотори.

Каква е причината този вид двигатели да са много по-ефективни и надеждни от традиционните технологии. Тайната на LIFE ACER се крие в безчетковия принцип на работа на мотора. Истината е, че при конвенционалните двигатели четките са първите, които излизат от строя. Те служат за предаване на мощност към въртящата се част на двигателя и са триещи се части. Поради естественото износване, вследствие на интензивното триене, те трябва да бъдат често подменяни.

В това отношение комплектът за плъзгащи се врати до 400кг, представен тук, се явява значително по-надеждно и дълготрайно решение. Второ място по степен на износване заема редуктурът. Той предава въртенето на двигателя към ремък, който задвижва автоматичната врата. При италианското моторно устройство, редукторът е с изцяло метални части, пригоден за дългогодишна интензивна работа на открито.

Пълният комплект LIFE ACER 400кг., ви дава възможност да автоматизирате без никакви усилия своя плъзгащ се портал. Предвид голямото тегло на този вид ограждения, е немислимо отварянето на вратата да се извършва ръчно. Пълният набор детайли, включени в Acer Setup R DL позволява моментално инсталиране и настройване на автоматиката. User-friendly контролният блок е максимално удобен, както за професионалисти така и за проекти от типа направи си сам.

Бърза поръчка

Пълен комплект за плъзгаща врата - Life Acer R DL 400 кг. + 4 м рейка × 1 бр.

Цена: 768.00лв.