Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Задвижване за плъзгаща врата - Life Acer Easy 400 кг. + 4 м рейка

Код на продукта: Life Acer Easy 400 + рейка
Наличност: В наличност
660.00лв. с ДДС
Без ДДС: 550.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплектът Acer Setup R Easy 400 кг. включва:

- Двигател за плъзгаща се врата AC4R DL, 230V за врати до 400 кг.

- 1 бр. дистанционно управление Dream, 433.92 MHz, подвижен код

- 1 бр.  контролен блок RG 1R DL с интегриран приемник  (лесен и бърз интерфейс за настройка и обучение)

- 1 бр. монтажна планка

- 2 бр. крайни изключватели

- 4 м. тефлонова рейка (усилена - продукт на Life)

Гаранция: 3 години

Произход: 100% произведено в Италия

Редуктор с изцяло метални части!

Технически характеристики:


Максимално тегло на крилото на вратата: 400 кг.
Захранване на двигателя: 230 V
Мощност: 250 W
Усилие: 500 N
Смазване: грес
 
Работна температура: -20 ÷ +70 ° C
Клас на защита: 44-55 (IP)
Скорост: 10 (м / мин)

Най-лесната автоматика за инсталиране и настройка, която разполага с user-friendly контролен блок удобен, както за професионалисти така и за проекти от типа направи си сам.

Структурата е създадена от алуминий с висока плътност. Доказано е, че алуминият е лек и устойчив на натиск метал. Той е неизменяем дори и при лоши климатични условия и високи температурни амплитуди. Устойчивата външна кутия предпазва от удар и лошо време както електронните, така и механичните компоненти. Повърхността на двигателя е покрита с епоксиден лак, а изключително твърдия механизъм е произведен от специални сплави.

Фирма Евроматика ви предлага пълна автоматизация за вашата плъзгаща врата под формата на двигател за задвижване от серията Life Acer Easy. Моторът е оборудван с редуктор от изцяло метални части. Той има капацитет да движи врати с тегло до 400кг и се предлага в комплект с пълната гама аксесоари, нужни за инсталиране, контрол и управление на автоматизираното съоръжение.

Характеристики и предимства

Задвижването от серията Acer Setup R Easy включва двигател за плъзгаща се врата AC4R DL, който се захранва на 230V напрежение. Acer е висококачествен мотор, проектиран да работи безпроблемно изключително дълго време. Това е особено здрава автоматизация за плъзгащи се врати, подпомагана от енкодер, който позволява използването му при максимална безопасност във всякакви условия по време на работа.

В допълнение, цялата гама е разработена с иновативната карта Digital Life. Моторът се произвежда в две версии – за 24V и за 230V. Конструкцията на задвижващият компонент е съставена от алуминий, който е не само изключително здрав, но и лек метал, недопускащ излишно натоварване на задвижващата система.

Моторът е защитен от механични въздействия, посредством външна обвивка, устойчива на удар. Тялото на мотора е покрито с полиестерни бои, които правят излагането му на неблагоприятни външни условия напълно безопасно. Автоматичното задвижване Life Acer е съвместимо с всички плъзгащи се портали, монтирани на открито.

Задвижването се доставя в комплект с дистанционно управление Dream с подвижен код и честота 433.92 MHz. Наличен е също контролен блок RG 1R DL с интегриран приемник . Контролният панел използва лесен за потребителя и бърз интерфейс, служещ за настройка и обучение на автоматичната система.

В комплекта са добавени още 2 броя крайни изключватели, монтажна планка и усилена тефлонова рейка с найлонови зъбци и ядро от стомана. Нейната дължина е 4 метра, което е обикновено достатъчно, за да се осигури движението на затварящото крило по релсовия път. В случай че площта на входно-изходната зона във вашия обект е по-голяма, можете да се свържете с нас, за да ви предложим необходимите части и аксесоари.

Бърза поръчка

Задвижване за плъзгаща врата - Life Acer Easy 400 кг. + 4 м рейка × 1 бр.

Цена: 660.00лв.