Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Задвижване за плъзгаща врата - Life Acer Easy 1500 кг. + 1 бр. дистанционно

Код на продукта: Life Acer Easy 1500 + 1 бр. дистанционно
Наличност: В наличност
1 068.00лв. с ДДС
Без ДДС: 890.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплектът Acer Setup R Easy 1500 кг. включва:

- Двигател за плъзгаща се врата AC15R DL, 230V за врати до 1500 кг.

- 1 бр. дистанционно управление Dream, 433.92 MHz, подвижен код

- 1 бр.  контролен блок RG 1R DL с интегриран приемник

- 1 бр. монтажна планка

Гаранция: 3 години

 

Технически характеристики:


Максимално тегло на крилото на вратата: 1500 кг.
Захранване на двигателя: 230 V
Мощност: 400 W
Усилие: 1500 N
Смазване: масло
 
Работна температура: -20 ÷ +70 ° C
Клас на защита: 44-55 (IP)
Скорост: 8 (м / мин)

Като ново главно действащо лице в областта на автоматизацията, Life представя новата гама двигатели за плъзгащи се врати Acer. Във версиите 230V и 24V до 400, 600, 800 и 1200, 1500 кг тази гама от електромеханични задвижвания предлага широка възможност за избор заедно с внимателен дизайн във всеки детайл, за да се постигнат най-съвременните нива на качество, естетика и функционалност днес. Да изберете автоматика за плъзгаща врата LIFE означава да се движите всеки ден още една стъпка в посока "домашна интеграция": влезте в свят на безопасност, ползи и емоции.

Двигателят за плъзгаща се врата AC15R DL, 230V е първокласна разработка на италианската компания LIFE Home Integration, проектирана да гарантира дълготрайна работа. Това е особено здрава автоматизация, подпомагана от енкодер, позволяваща изключително безопасно използване при всякакви условия на работа. Двигателят е предназначен за задвижване на плъзгащи се врати до 1500 кг.

Изберете Acer, ако искате да инсталирате дълготраен двигател

Цялата гама двигатели ACER е разработена с иновативната платка Digital Life. Задвижването представлява нереверсивна електромеханична система от мотор-редуктор за плъзгащи се врати, разработена в 230V версия.

Двигателят има здрав и лек корпус, изработен от алуминий. Тялото на мотора е покрито с полиестерни бои, специално пригодено за използване на открито. Външната обвивка е проектирана да предпазва от удари. Възможността за 230 V захранване осигурява съвместимост със стандартни електрически системи, което прави задвижването широко приложимо за различни настройки.

Контролен блок, гарантиращ плавна и прецизна работа

Контролният блок, интегриран в двигателя, идва с вграден приемник. Блокът за управление е ключов компонент в автоматизацията на плъзгащи се врати, който не само управлява функциите на двигателя, но и осигурява плавна и прецизна работа. Интегрирането на приемник в контролния блок добавя по-високо ниво на удобство, позволявайки безпроблемна комуникация с устройства за дистанционно управление.

Блокът за управление включва разширени функционалности за оптимизиране на производителността и сигурността. Заложени са иновативни функции като регулируеми скорости на отваряне и затваряне, механизми за откриване на препятствия и програмируеми режими на работа. Тези характеристики допринасят за персонализирането и адаптивността на системата за задвижване на плъзгащи се врати, отговаряйки на специфични изисквания в различни среди.

Комбинацията от двигател и контролен блок е проектирана да отговори на изискванията на тежките плъзгащи се врати, осигурявайки здраво и дълготрайно решение за търговски, индустриални или жилищни приложения. Интегрирането на модерни технологии в контролния блок гарантира, че моторизираната система за плъзгащи се врати Life Acer Easy  работи ефективно, предлагайки същевременно удобство и безопасност.

Автоматика
Волтаж 24v
Тегло 400 кг.
Бърза поръчка

Задвижване за плъзгаща врата - Life Acer Easy 1500 кг. + 1 бр. дистанционно × 1 бр.

Цена: 1 068.00лв.