Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Пълен комплект за двукрилна врата - Life OPTIMO 2 24 UNI DL

Код на продукта: OPTIMO 2 24 UNI DL
Наличност: В наличност
900.00лв. с ДДС
Без ДДС: 750.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплектът Life OPTIMO 2 24 UNI DL  включва:

- Двигател за двукрилна врата Life OPTIMO 2 24 UNI DL, 24V за врати с крило до 250 кг.

- Контролен блок с вграден приемник (лесен и бърз интерфейс за настройка и обучение)

- 2 бр. дистанционно управление Maxi 2, 433.92 MHz, подвижен код

- Комплект фотоклетки Visio

- 1 бр. сигнална лампа Life Sunset с вградена антена за по-голям обхват

-  Монтажни планки

- 1 бр. предупредителен знак TL

Гаранция: 3 години

Произход: 100% произведено в Италия

Редуктор с изцяло метални части!

Технически характеристики:


Максимално тегло на крилото на вратата: 250кг.
Максимална дължина на крило на врата: 2.30 м
Захранване на двигателя: 24 V
Мощност: 60 W
Усилие: 1500 N


 
Работна температура: -20 ÷ +70 ° C
Клас на защита: 54 P

Най-лесната автоматика за инсталиране и настройка, която разполага с user-friendly контролен блок удобен, както за професионалисти така и за проекти от типа направи си сам.

LIFE открива нови перспективи в света на автоматизацията, дори в областта на двигателите и автоматика за двукрилни портални врати. Диапазонът на линейните електромеханични задвижвания Optimo предлага широка гама от варианти между 230 V и 24 V, при бавно или бързо движение. Това е съчетано от високо ниво на проектиране и производство, в съответствие с най-развитите качествени, дизайнерски и функционални стандарти на пазара. Нещо повече, открийте за себе си всички предимства на този и други продукти на LIFE и опознайте новата ера на "домашната интеграция".

Незабавна безопасност

Optimo има оптичен "енкодер", електронен блок за управление и крайни превключватели. Енкодерът държи вратата под контрол и незабавно открива всеки обект или човек, който трябва да навлезе внезапно в оперативната област. Електронният контролен блок обработва цялата информация и активира най-подходящите мерки за безопасност в реално време. Тъй като безопасносттае висша ценност, Optimo също е оборудван с две устройства "крайни изключватели", които изпращат още прецизен сигнал за положението на вратата.

Защита по време на всеки сезон

Механизмът за освобождаване е идеално защитен от вода и други агенти, които се инфилтрират. Механизмът за освобождаване е проектиран по такъв начин, че да бъде активиран с лекота, бързина и безопасност, предлагайки допълнително удобство.

Интелигентно подреден

Двигателят Optimo вече е оборудван със захранващ кабел и кабел за сигнализация, дълъг един метър, за да направи електрическите връзки по-бързи: освен това той също така разполага с вътрешна кабелна система, която улеснява поддръжката. Монтажните скоби са здрави, идеални за решаване на всякакви изисквания за монтаж. Инструкциите за монтаж са ясни, прости и интуитивни, като помагат на монтиращия през всички етапи от неговата работа. LIFE е проектирал всичко до най-фините подробности, включително очарователния дизайн и разнообразието от персонализирани услуги.

Пълният комплект Life OPTIMO 2 24 UNI DL, предлага цялостно решение за управление на двукрилни врати, осигурявайки лекота и ефективност за потребителите. Тази високотехнологична задвижваща система се състои от различни компоненти, предназначени да подобрят функционалността, сигурността и удобството на дворния ви портал.

Компоненти на системата:

Контролен блок: Контролният блок служи като централен хъб за управление на работата на двукрилната врата. Оборудван с вграден приемник, той предлага лесен и бърз интерфейс за настройка и обучение, опростявайки процеса на инсталиране. Потребителите могат да конфигурират настройките на движение на крилата според специфичните си изисквания, осигурявайки си гладка работа.

Дистанционно управление: Контролното устройство е придружено от две дистанционни управления, Maxi 2, работещи на честота от 433,92 MHz с технология за подвижен код. Дистанционните устройства осигуряват удобен достъп за отваряне и затваряне на дворната врата от разстояние, предлагайки на потребителите гъвкавост и удобство при контролиране на достъпа.

Комплект фотоклетки: Комплектът фотоклетки Visio повишава безопасността чрез откриване на обекти или препятствия по пътя на вратата. Този комплект включва сензори, които могат да откриват движение и препятствия, като автоматично спират работата на вратата, за да предотвратят инциденти или щети, гарантирайки безопасността на потребителите и тяхното имущество.

Сигнална лампа: Сигналната лампа Life Sunset с вградена антена разширява обхвата на комуникация, повишавайки силата и надеждността на сигнала. Сигналната светлина служи като визуален индикатор, осигуряващ обратна връзка за състоянието на работа на вратата. Със своята вградена антена лампата осигурява по-голямо покритие и надеждност, минимизирайки смущенията и прекъсванията на сигнала.

Монтажни планки: Монтажните планки, включени в комплекта, са предназначени за улесняване процеса на инсталиране на автоматиката, осигурявайки здрава опора за сигурно монтиране на компонентите. Планките са проектирани да осигурят правилно подравняване и стабилност, като оптимизират производителността и дълголетието на задвижващата система.

Пълният комплект задвижване за двукрилна врата, Life OPTIMO 2 24 UNI DL, предлага цялостно решение за ефективно управление на двукрилни врати до 250 кг. С оптимален брой защитни функции системата осигурява удобство, безопасност и надеждност, гарантирайки гладка работа и повишена сигурност на дворната ви порта.

Бърза поръчка

Пълен комплект за двукрилна врата - Life OPTIMO 2 24 UNI DL × 1 бр.

Цена: 900.00лв.