Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Задвижване за двукрилна врата - Life OPTIMO 2 24 Easy

Код на продукта: Life OPTIMO 2 24 Easy
Наличност: В наличност
828.00лв. с ДДС
Без ДДС: 690.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплектът Life OPTIMO 2 24 Easy  включва:

- Двигател за двукрилна врата Life OPTIMO 2 24 UNI DL, 24V за врати с крило до 250 кг.

- Контролен блок с вграден приемник (лесен и бърз интерфейс за настройка и обучение)

- 1 бр. дистанционно управление Dream, 433.92 MHz, подвижен код

- Монтажни планки

- 1 бр. предупредителен знак TL

Гаранция: 3 години

Произход: 100% произведено в Италия

Редуктор с изцяло метални части!

Технически характеристики:


Максимално тегло на крилото на вратата: 250 кг.
Максимална дължина на крило на врата: 2.5 м
Захранване на двигателя: 24 V
Мощност: 60 W
Усилие: 1500 N


 
Работна температура: -20 ÷ +70 ° C
Клас на защита: 54 P

Най-лесната автоматика за инсталиране и настройка, която разполага с user-friendly контролен блок удобен, както за професионалисти така и за проекти от типа направи си сам.

Optimo 2 24 е висококачествена автоматика за двукрилни врати с редуктор изцяло от метални части с отлични механични характеристики, което го поставя сред най-добрите на пазара. Серията Optimo има стилен външен вид, който е идеален за всяка инсталация. Той е изключително здрав на външни условия благодарение на алуминиевите му обвивки.

Изберете Optimo, ако се нуждаете от универсална автоматика.

 


 

Тежките метални порти с радиално движение на крилата са класическо решение за затваряне на частни, бизнес и административни имоти. Факторът, който осигурява надеждна защита от неправомерно проникване и създава удобство, е автоматизирането на вратата. Предлагаме ви първокласно италианско задвижване за двукрилна врата - Life OPTIMO 2 24 Easy.

Надеждна и ефективна производителност при управление движението на двете крила

Комплектът Life OPTIMO 2 24 Easy е сложна система, предназначена за автоматизация и управление на двукрилни врати. Работейки с 24-волтово захранване, системата предлага надеждна и ефективна производителност при управление движението на две крила с тегло до 250 кг. Захранващият блок 24 V осигурява баланс между енергийна ефективност и стабилна работа на задвижването.

Блокът за управление играе ключова роля при наблюдението на движението на портала, предоставяйки на потребителите безпроблемен и удобен за използване интерфейс. Добавени са усъвършенствани функции за лесен и бърз контрол, което позволява на потребителите да управляват операциите на вратата удобно и лесно.

Блокът за управление предлага функции като отваряне, затваряне, аварийно спиране, както и допълнителни програмируеми настройки, които да отговорят на конкретни потребителски предпочитания и нужди за сигурност.

Безжичната комуникация с отдалечени устройства

Вграденият приемник е ключов компонент на системата, улеснявайки безжичната комуникация с отдалечени устройства, като предаватели и дистанционни. Интегрираният приемник подобрява цялостната функционалност на системата за задвижване на вратата, осигурявайки бърза и безпроблемна комуникация между контролния блок и управляваните от потребителя устройства.

Такава безжична връзка добавя към гъвкавостта на автоматиката и я прави удобен избор за потребители, които отдават приоритет на лесния достъп и контрол. Контролният блок е проектиран с удобен за потребителя интерфейс, включващ интуитивен контрол и лесен процес на инсталиране и настройка. Това гарантира, че собствениците ще могат лесно да програмират и управляват задвижването на вратата без никакви усложнения.

Универсалната автоматика Life OPTIMO 2 24 Easy съчетава ефективността на 24V захранваща система, удобни за потребителя контроли и възможност за безжична комуникация. Всичко това я прави надежден и удобен избор както за жилищни, така и за комерсиални приложения.

Вижте още: автоматика за портална врата

Бърза поръчка

Задвижване за двукрилна врата - Life OPTIMO 2 24 Easy × 1 бр.

Цена: 828.00лв.