Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Задвижване за скрит подземен монтаж - Life Ergo ER4 Easy + 1 бр. дистанционно

Код на продукта: Ergo ER4 Easy
Наличност: В наличност
1 470.00лв. с ДДС
Без ДДС: 1 225.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплектът Life ER4 24 Easy включва:

- Двигател за скрит подземен монтаж (вкопаване в земята) за двукрилна врата Life ER4 24 UNI DL, 24V за врати с крило до 600 кг.

- Контролен блок с вграден приемник

- 1 бр. дистанционно управление Dream, 433.92 MHz, подвижен код

- 1 бр. предупредителен знак TL

Гаранция: 3 години

 

Технически характеристики:


Максимално тегло на крилото на вратата: 600 кг.
Максимална дължина на крило на врата: 3 м
Захранване на двигателя: 24 V
Мощност: 120 W
Усилие: 250 N

Време за отваряне при 90°: 20 секунди

 
Работна температура: -20 ÷ +70 ° C
Клас на защита: 54 P
Интензивност на използване: 80 (%)

 

Ново име сред подземните двигатели за двукрилни врати: LIFE въвежда Ergo. Тази продуктова гама, пълна и иновативна, предлага богат избор от решения: от версията 230V с бавно или бързо движение до версия 24v. Освен това гарантира качеството на най-модерния дизайн, продължителността и твърдото качество на най-добрите материали, цялото безопасно и функционално качество на еволюираната електронна система. Тези, които избират LIFE, отварят вратата към бъдещето на автоматизацията.

Качеството е в основата на всичко

Ergo означава по-голямо качество и внимание, отделено на детайлите, които са комбинирани в системата, която ще продължи да съществува във времето. Структурата е с алуминиева отливка с висока плътност, която гарантира превъзходна лекота и непоносимост. Корпусът на моторното колело е изработен от леене под налягане и лакиран с епоксидни прахове. Равномерно оформената основна кутия е изработена от поцинкована стомана с медна съставка, която помага да се запази във времето. Дебелата долна част има няколко дренажни отвора с пластмасови капачки, за да се избегне проникването на отпадъци по време на монтажа. Задвижването се основава на две опори на височина 20 мм, за да се избегне натрупването на мръсотия и да се позволи по-лесна поддръжка.

Една перфектна машина

Механизмът за освобождаване е напълно защитен от проникване на вода. Освен това, въпреки че употребата му се предвижда рядко, механизмът за освобождаване е проектиран така, че да се извършва максимално лесно, лесно и безпроблемно. Както и при другите модели LIFE, Major е оборудван с интегрирана система, съставена от оптичен "енкодер", който открива каквито и да било препятствия по пътя, дори внезапни, както и електронно управляващо устройство, което активира всяка необходима мярка за безопасност в реално време. Към кодиращото устройство могат да бъдат добавени и специфични устройства "крайни превключватели", за да имат бърз отговор при каквито и да било обстоятелства. Отварянето на люка от 90 ° до 110 ° се контролира от система с лесно регулируем шестостенни винтове; същото удобство се адаптира по време на затварящата фаза.

LIFE опростява ежедневната работа на "ангажираните монтажници": моделът Ergo всъщност е снабден с ясни инструкции за монтаж, които са пълни и интуитивни, следвайки и подпомагайки инсталирането стъпка по стъпка. В допълнение, имате качество, което е в състояние да задоволи и най-взискателния потребител, както и набор от услуги, направени за измерване. Въведете новите иновативни предложения за автоматизиране на врати във вашия дом с Life.

Бърза поръчка

Задвижване за скрит подземен монтаж - Life Ergo ER4 Easy + 1 бр. дистанционно × 1 бр.

Цена: 1 470.00лв.