Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Задвижване за двукрилна врата - Life ARMOR Easy + 1 бр. дистанционно

Код на продукта: ARMOR Easy
Наличност: В наличност
990.00лв. с ДДС
Без ДДС: 825.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Комплектът Life Armor 24 Easy включва:

- Двигател за двукрилнна врата Life Armor, 24V за врати с крило до 250 кг.

- Контролен блок с вграден приемник

- 1 бр. дистанционно управление Dream, 433.92 MHz, подвижен код

-  Монтажни планки

- 1 бр. предупредителен знак TL

Гаранция: 3 години

 

Технически характеристики:


Максимално тегло на крилото на вратата: 250 кг.
Максимална дължина на крило на врата: 2.3 м
Захранване на двигателя: 24 V
Мощност: 40 W
Усилие: 170 N

Време за отваряне при 90°: 14 секунди

 
Работна температура: -20 ÷ +70 ° C
Клас на защита: 54 P
Интензивност на използване: 80 (%)

 

Електромеханичен мотор  с шарнирно рамо за двукрилни радиални врати. Външен монтаж.

 

LIFE отваря нови перспективи в света на автоматизацията: дори при сектора на двукрилни врати. Всъщност серията електромеханични зъбни мотори ARMOR предлага широка гама от възможности за избор в 24VDC версии с DIGITAL LIFE TECHNOLOGY. Това е резултат от проектирането и производството на високо ниво, съобразени с най-развитите и взискателни стандарти за качество, дизайн и функционалност на настоящия пазар. Но това не е всичко, разберете всички ползи от това и другите продукти с автоматика за врати на LIFE: отворете нова ера в "интеграцията".

Новост, която е предназначена да има продължение

Моделите ARMOR са проектирани и произведени без загуба на качество. Структурата е изработена от алуминиева отливка с висока плътност, материал, който е лек и устойчив.  Външната обвивка е една от отличителните характеристики на LIFE. Тя не се деформира при натиск. Двигателният вал и главната машина са разположени върху свръхзвукови лагери, бронзови втулки и габарити, за да се гарантира най-добрата устойчивост във времето.

Осигуряването на безопасност е висша ценност

 

ARMOR включва енкодер, електронен блок за управление и крайни превключватели. Енкодерът следи функционирането на портата и незабавно открива всеки обект или човек, който трябва да премине. Електронният контролен блок изработва цялата информация и позволява в реално време най-подходящите мерки за безопасност. Тъй като безопасността никога не е прекалено голяма, ARMOR идва с два "крайни изключватели", които изпращат друг точен сигнал за позиционирането на портата.

 

Бърза инсталация, незабавна интеграция

Интерфейсът и протоколът DIGITAL LIFE TECHNOLOGY позволяват по-лесно инсталиране на фотоклетки, транспондери, цифрови селектори и други командни устройства. Новите устройства се признават незабавно, благодарение на системата "включи и действай": поради това системата може да бъде актуализирана и разширена по всяко време. Необходими са само три стъпки за конфигуриране на инсталацията: интелигентен инструмент, който винаги дава отговор на вашите инсталации и потребителски изисквания при всякакви условия. С качеството, дизайна и персонализираните услуги на LIFE ще достигнете по-високите нива на техническо удовлетворение.

Автоматизираното движение на крилата на масивни индустриални и дворни врати е задължително. Отварянето и затварянето на друкрилните портали е труден и бавен процес, който би забавил придвижването във входно изходната точка, в случай че се прави ръчно. Euromatica ви предлага висок клас задвижване за двукрилна врата - Life ARMOR Easy, съвместим с голяма част от индустриалните ни портали.

Характеристики

Автоматиката на италианската компания LIFE Integration от серията Armor е една от най-качествените и дългосрочни технологични разработки. Задвижващият блок включва всички функционални елементи, най-важният от които е електромеханичният зъбен мотор, чиято плътна алуминиева структура му придава лекота, но и максимална ударо и товаросутойчивост.

Двигателният вал и главната машина са разположени върху свръхзвукови лагери, бронзови втулки и габарити, за да се гарантира най-добрата устойчивост във времето. Двигателят е с работно напрежение 24V, предназначен за врати с максимално тегло на крилото до 250кг. и дължина до 2.3м. Времето за отваряне на крилото на 90 градуса е едва 14 секунди.

Комплектът включва още контролен блок с вградено приемащо устройство. Електронният блок се грижи не само за движението на крилата, но и за събиране на информацията, касаеща безопасното преминаване. Когато сензорите установят наличие на физическо присъствие в траекторията на движение на портата, енкодерът изпраща сигнал за блокиране на движението с цел обезопасяване на зоната.

Безопасността е цел №1 на производителя. За обезопасяване на съоръжението в системата са интегрирани 2 броя крайни превключватели, изпращащи точна информация относно позицията на вратата. Интеграцията на допълнителни командни устройства като фотоклетки, транспондери, цифрови селектори и други, е максимално лесно, благодарение на технологията Plug and Play на LIFE.

С помощта на протокола Digital Life Technology задвижващата система може да бъде актуализирана и конфигурирана спрямо нуждите и предпочитанията на потребителя. Инсталирането и конфигурирането на автоматичното задвижване за двукрилни портали се изпълнява с нужното внимание и професионализъм от екипите на Евроматика.

Моделът се предлага с един брой дистанционно управление с плаващ код Dream 433.92 MHz.

Бърза поръчка

Задвижване за двукрилна врата - Life ARMOR Easy + 1 бр. дистанционно × 1 бр.

Цена: 990.00лв.