Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Автоматика за гаражна врата - Life Probo 100

Код на продукта: PR100 DL-MR+PRB25
Наличност: В наличност
540.00лв. с ДДС
Без ДДС: 450.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Двигател за гаражни врати Probo PR-100 DL

Технически характеристики:

Максималнна квадратура на крилото на вратата: 14 кв.м.

Захранване на двигателя: 24 V

Мощност: 130 W

Усилие: 700 N

Работна температура: -20 ÷ +70 ° C

Клас на защита: 40 (IP)

Интензивност на използване: 50 (%)

Скорост: 10 - 18 (м / мин)

Дистанционно: 1 бр.

Релса с ремък: 1 бр.

Гаранция: 3 години

LIFE обновява домашната автоматизация с широк кръг от авангардни решения, като например Probo, който включва теглещи двигатели за секционни врати. Освен възможността да избира от различни силови мощности, Probo предлага мощност на двигател, специално разработен за тези приложения, гъвкавост на програмируемите функции, високо качество на инженерството и производството, извършени във всеки детайл и авангарден дизайн. Опознайте ползите от автоматика за врата LIFE: със сигурност това е стъпка напред към "интеграцията в дома".

Специални материали, оригинални концепции

Моделът Probo е разработен от изследванията на LIFE за нови технологии и системи за решаване на всички изисквания: дори и най-специфичните. Освен това се използват най-добрите суровини и изделието се произвежда според най-строгите стандарти за качество, за да се гарантира продължителна работа и перфектно функциониране през цялото време. Двигателят е изрично проучен и оптимизиран за теглене на секционни и нагоре и навсякъде врати. Деблокирането е лесно, а прикачването към начална позиция е автоматично. И двата вида трансмисия, верига или колан осигуряват голяма надеждност и отличен акустичен комфорт.

Защита в реално време

Ако внезапно нещо премине през вратата, това не е проблем. Моделите Probo имат специален енкодер, който в случай на непредвидени събития незабавно сигнализира електронния централен блок. Последният активира необходимите мерки за противодействие, за да се гарантира пълна безопасност за предмети и хора. Командният панел е лесно достъпен, използва се бързо и позволява програмиране и настройка на всички функции на мотора. Освен това електронният централен блок вече е програмиран с две програми по подразбиране, които спомагат за ускоряване на инсталацията: просто едно докосване и системата е готова за използване.

Лесна инсталация, еволюиращи услуги

LIFE познава практическите нужди на инсталаторите, затова е проучил всеки детайл, за да направи работата по-лесна и удовлетворителна. Инструкциите за монтаж са ясни, пълни, четливи и предприемат стъпка по стъпка оператора. Спестяването на време и усилия е крайният резултат и постигането на перфектни резултати е друга полза от продуктите на LIFE. Освен пълния набор от решения, има разнообразни търговски и технически услуги: бъдещето на "интеграцията в дома" вече е започнало.

Аксесоари за Probo

APRB APRSK APRMB
s s s
Заоблена ръка
за плъзгащи ролки

 
Комплект
допълнителни скоби
 
Допълнителна планка
 
APRBC ASECPR PRC12
s s s
Извита планка
 
Пълен комплект за външно
освобождаване


 
Удължаване на 1250 mm релса
Пълен комплект

 
ASEC AGECH AGE12
s s s
Пълен комплект за освобождаваща
 
Зарядно устройство за
контрол от серия P
 
Батерия 12V - 2,3 Ah

 
TL    
s    
Предупредителна табела
Бърза поръчка

Автоматика за гаражна врата - Life Probo 100 × 1 бр.

Цена: 540.00лв.